_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu düşüncene kendin inanıyormusun? Bu dünya'da herşeyi Allah yaratmıştır. Ama bazısına günah demiştir, bazısına sevap, bazısına helal, bazısına haram. Ama sana birde akıl vermiş, düşünme kabiliyeti vermiş. Haramla helali, sevapla günahı ayırt edebilmen için. Tıp denilince senin aklına direk olarak estetik geliyorsa ben senin bilginden şüphe duyarım.

(Şeytan ALLAH-ü Teala'ya karşı);Elbette senin kullarından belli bir nasib edineceğim.Onları mulaka saptıracağım,muhakkak onları(boş)kuruntulara düşüreceğim,kesin olarak onlara emredecğim de,ALLAH'ın yarattığını değiştirecekler dedi.Kim ALLAH'ı bırakıpta seytanı dost edinirse,elbette apaçık bir ziyana düşmüştür.(Nisa Suresi 118-119.ayetler)

Bizler Allah'ın yarattığı kullarız. Eğer Allah bize o burunu uygun görmeseydi başka bir türlü yaratırdı. Demek ki uygun görülen buydu böyle yaratıldık. Biz kimiz ki bizi Yaradan Rabb'imize karşı gelerek onun yaptığı birşeyi değiştirebiliyoruz?

Biraz mantıklı konuşun. Yazmayayım yazmayayım dedim de işin içine tıpı dahi sokmuşsunuz arkadaş. Utanmasanız Alkolü de Allah yarattı ne var yani bunda diyeceksiniz.

Not: Benim burnumunda şekli bozuk. Yaradılanı sevdik Yaradan'dan dolayı..
nokta.