yildirimr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunu yazmamıssın tekrar yaz.
yildirimr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ssoner ve ESCKAT nickli arkadaşlar bana yorum yapmamışlardır.
Yorum yapmayı bilmeyenler yada yorum yaptım diyerek kandırmaya çalışanlar lütfen konuya gelmesin.
Hala yorum yapılmamış alexa ma.
dostum aıp etmişsin kandırmaya calısmayla itham ederek. ben alexada yapılan yorumun daha sonra onaylandığını sanıyordum. eğer kontrol ettiysen yorum yazdım dedikten sonra siteye giriş yapmadım. şuan yorumun eklendi. sizi kandırma gibi bir amacım olmadıgı ve olamayacagı da ortaya cıkmıstır sanırım.

y4z4RcizeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar lütfen yorumları düzgün yapın. Ayıp oluyor ama... Konu böyle gitmez. Yorum yapmayacaksanız ne diye yorum yaptığınızı yazıyorsunuz? İlk mesajda yazdım; yorumunuzun eklendiğini görmedikçe yazmayın şu sayfaya "yorum yaptım" diye. Niye insanların hakkına giriyorsunuz?
yukarıda da yazdım. ben alexada yorumun yonetici onayından sonra yayınlandığını sanıyordum. kimsenin hakkına girme gibi bir dusuncem söz konusu olamaz. yorum yaptım dedikten sonra siteye girmedim.profilime bakıp bunu gorebilirdiniz. keske ceşitli ithalarda bulunmadan önce ilgili kişiyle konusmayı dusunseydiniz.

neyse sorun yok

cok faydalı bir topic ve ben yorumlarıma devam edeceğim. yorum yapmakla yorulmayız degil mi