Madem siteni seo açısından değerli bir hale getirdin ve düzeleceğini bekliyorsun(umarım ki düzelir), demek ki daha önceden seo adına hiçbirşey yokmuş ve hakettiğin konumda şuandaki durumunmuş diye düşünüyorum.

+ konudaki ilk postunu editlemişsin, gelen geçen seo'cu olmuş diye, e bunu google'a söylemen gerek, 1k blog kasan adamın sitesi yükselişte olursa, e haliyle herkes seo'cu olur.

Ama seo mantığı bence farklıdır.Seo'cu adam google ile dans edenbilen kişidir.(istediği kelimede istediği konumu yakalayabilme gibi) E hiçbir referansı olmayan kişilerle iş yaparsanız, sonunda da böyle herkes seo'cu olmuş diye söylenir dururuz.

Her zaman şunu söylerim, seo meo hikaye, önceden seo'mu vardı? yine çatır çatır sitelerimi çıkartıyordum.Evet benimde sitelerim son 1 ay'da aşırı şekilde düştü, hatayı sitelerde aramıyorum kendimde arıyorum, backlink konusunda aşırıya kaçtım olan oldu, ama bunu ben dünyam yıkıldı diye düşünmedim.Yine birçok kişi tarafından kullanılan temalarla, scriptlerle aynı kasılmayla istediğim kelimede istediğim yere çıkıyorum/çıkacağım.Seo'nun da s'sinden çakmam, iç optimizasyonmuş cartmış curtmuş bana ters böyle işler ki belki benm gibi düşünen arkadaşlar da vardır.İşi bildikden sonra hiçbir şekilde sorun etmememiz gerek.

Sizde yeni sitelerinize yönelseniz iyi olur, ama umarım yinede düzelir.