Konuda bol bol "seocu" denilen ve aslında olmayan bir mesleğe veya ünvana iğneleme yapılıyor, sorun-çözüm konusu olmaktan çıkmış, site adıda yazılmamış ne hikmetse, site adı yazılsa birileri çıkıpta halledebilirdi, akıl akıldan üstündür..
Ama Ata' nın asıl amacı sanırım sitesinin sorununu çözmekten çok meydan okumak, iğnelemek, birilerine laf sokmak sanırım, kendi bileceği iş..
İnş. çözülür sorunun, hadi kolay gelsin..
güzel kardesım ınsanların hiti 22 ekımde dustu. o zamandan bu zamana kac gun gectı. tam 42. eger bu koskoca zaman zarfında hitim düstü, ındexlerım dustu, vs vs sorunlarından dolayı acılan onca konuya ragmen bir allahın kuluda tam cozumu ve kurtulusu bulamamıssa bu benım ayıbım degıldır. adı iğnelemek degıl cuvaldızlamak olsun gerekırse. ben 42 gundur kendı kendıne cırpınan 5-10 garip webmasterden baska kımseyı gormedım bu bolumde. site adını yazmaya gerek yok. zamanında yazdıkta ne oldu. feedden konu ceken adam sayısı arttı o kdr. akıl akıldan üstündür dıyorum bende kac zamandır. ınsanlardan yardım ıstıyorum. gerekırse benım sıtemın sorunu cozulmesın. hitim artmasın. ama hitim düstü ne yapıcam dıye, sözde seoculardan medet uman ınsanlardan bırının hıtı artsın ya. 42 gunde hangı seocu, hiti düşmüş 1 garıbın sitesını kurtardı? cevap:0
asıl amacım bende kalsın. eger söledıgım laflarıda birileri kendısıne soktugumu veya sokmaya calısıtgımı zannedıyosa bi doktora gözuksun. herkese kolay gelsın