arkadas ınsanlar ne meraklıymıs gunah kecisi aramaya. yaptıysak bir hata cezamızı cektık. benım üslubum bu. begenmeyen yazmasın. herkes catacak bi yer arıyo.
ben en azından hit düsmesi sorunu yasayanlar ıcın bır cıkıs yolu arıyorum. emınım kı kurtulusu cözüp bizlerle paylasmayan ınsanlar vardır. sözde webmaster dayanısması sadece kavğa cıktığında gecerlı oluyo.
konu baslığı gayet acık. ben haklıyım veya haksızım buna forum yetkılılerı karar verecektır. birisi üsluba takar birisi imzaya takar. oldu olacak ne yiyeceğime ne giyeceğimede karısın.
500 tl ye seocu calıstırabılıceğinimi sanıyosun dıyen arkadasın bu ülkedeki asgari ücretten haberı yok sanırım, kı senın begenmediğin parayı kazanırsa bu arkadas emınım forumdan onlarca ıs alacaktır. zaten mesajlarda bunu gösterıyo. ha sen beğenmıyosan o parayı sen duzelt ben sana 1000 tl verıyım. anca köstek anca köstek. herkese iyi calismalar
Asgari ücret ne alaka ? Böyle seo işlerini herkes beceremez dostum.Bir değeri vardır.Niye kıyaslama yapıyoruzki gunde yarım saat baktıgım ***** siteler haftada 750 lira getiriyor.Bu piyasa bu kadar açıkken önü, senın kıyaslaman komik biraz