@digiklan, görüyorum arttırıyorum.
Eğer ara sokakta mantıcı açıp, kalitenizi belli bir çizgide tutarsanız sizin için tek para kazanma yolu adsense ya da adtech ( yada en çok kullanılan türk alternatifi ne ise, şuan maalesef bilmiyorum ) olmaktan çıkar. Çünkü gerçek anlamda kaliteli bir iş yapıp, belli bir kitleye sadece siz en iyi şekilde hitap ediyorsanız bağışla bile çok para toplayabilirsiniz, ki bunu yapan yabancı webmaster arkadaşlarım var. Siz " ya buna kim bağış yapar" diyebilirsiniz ama bizim çeyrek hitimizle, bizim çeyrek backlinkimizle bizim kazandığımızdan çok daha iyi para kazanıyor bu yolla.
Sonuç olarak googleda herşey üstteki postta bahsedildiği gibi "insanlara yararlı site" yapmaktan geçer. Bu sadece googleda yada web aleminde geçerli değil aslında. Sen hayatın boyunca insanlara yararlı, onları mutlu eden yada onları mutluymuş gibi düşündüren ne yaparsan para kazanırsın. Unutmayın para kazanmanın tek yolu googledan hit gelmesi değil, ya da hit değil. Eğer hitiniz var isede tek kazanç yolu reklam değil, kendinizi pazarladığınız kadar para kazanırsınız.