KonyaShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
19.11.2010 > 02.12.2010 Toplamda 13 gün olmuş. Bu sorun benim başıma 15.11.2010'da geldi 13 Günde çıktım. Şuan hitlerim eski seviyesine geldi. Önceki konularda nasıl düzeldiğini soranlara söylemiştim.
-Etiketleri komple sildim.
-****** içerikleri kaldırdım
-Metaları düzenledim
-Türkçe İngilizce ve Almanca değerlendirme isteğinde bulundum(Hiç birine cevap gelmedi o ayrı mesele ama zaten cevap gelecek diye kuralda yok)

Ancak benim dikkatimi çeken bir başka nokta da şu. 25 ekim tarihinde ortadan kaybolan ve hit düşüşü aşırı yaşayan ***** siteler'den düzelen daha duymadım görmedim.Yaklaşık 42 gündür bu sorunu yaşayan siteler var.Belli ki bu siteler ceza yemiş.Sitelerinizin ceza almadığından emin olunuz.Cezaya girmesine sebep olacak uygulamarınız varsa kaldırın.
Sitemin ceza aldıgını nereden görebilirim.

Siz değişiklik yaptıgınızı belirtmişsiniz ama konularda bazıları değiştirin bazıları değiştirmeyin diyor.

Diyelimki umursamadan tekrardan aynı şekilde devam et diyorsun ben yine link almaya devam edeyimmi video eklemeyede devam edeyimmi. Etiketlerimi silersem ki birçok hitim yani 8,5k hitden 2k hite oda çok zorlanıyor. bu sefer hitler tamamen sıfırlanmış olacak.

Birisi bana şunu demeli. Arkadaşım sitenin hitimi düştü.

ilk şunu yap kontrol et ettinmi cezalımısın sunu yapmalısın
kontrol ettinmi cezalı değilmisin şunları yapmalısın.

Acayip kötü durumdayım ondan dolayı sıkıntı büyük faturalarımı ödeyemez duruma geldim. Dün gittim pr6 link aldım.