Kaldı ki, elbette hacklink falan yapanlar falan bunlar kınanması gereken çirkin insanlar ama sormak istiyorum sana: Siten o kadar sağlamdıysa nasıl hacklink'le geriye düştü. Kaldı ki hacklink değil senin sorunum anladığım kadarıyla. Senin sitene aşırı ve kötü linklendirme yapmışlar sanırım. Neyse. Ben diyorum ki: Madem Google o kadar aptal, hadi bakalım güçlü siteleri de kendi siten gibi geriletmeyi dene, yapabilecek misin?
Google aptal değil, âciz de değil. Şu an dünya üzerindeki en iyi arama motoru ve sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor. Amacı senin benim sorunlarımıza çözüm bulmak değil.
Senin görevin insanlar için iyi site yapmak ve google algoritmalarını da dikkate almaktır.
Hacklinkle gerileyecek bir siten varsa sorunu da önce kendinde aramalısın bence.
Ha, ben de isterim Google'nın bu soruna çözüm bulmasını ama işte bu soruna çözüm bulması demek, senin siteni yükselten linkleme sisteminden de vazgeçmesi demek yahut milyonlarca dolar ayırarak siteleri sürekli manual (insanlarla) takip edecek...