tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
digiklan bazı yerlerine katılıyorum ve sana tek bir soru soruyorum. Burada sitem ettiğim para kaybı değil, sıralama kaybımdır. Para kazanmayı geç ve sıralama olayına gel.

Çok özgünsün. Sürekli yazı ekliyorsun. Aylarca uğraşıp script kodlamışsın. 5 DK içinde siten yerle bir oluyor, altüst oluyor. Sence bu mantıklımıdır. Burada benim suçum özgün içerik girmekmidir?

Burada 50.000 WM varsa 49.990 tanesi googleda üst sıralarda çıkmak için uğraşıyor
Hocam birisi yakalanmadan 10 kadına tecavüz edebilir. Başka birisi yakalanmadan 5 ev soyabilir. Bir başkası 10 trilyon vergi kaçırabilir çaktırmadan. Bu devletin acizliğini göstermez. Sen ne kadar büyük bir sistem yaparsan yap o sistemin açıklarını arayacak ve faydalanacak bir grup çıkacaktır. Benim için hırsız neyse anti seo yapan adam da aynıdır. Bir adamın dükkanını kundaklamak ile anti seo yapmak arasında hiç bir fark yoktur benim için.

Bir adama vicdan, aile terbiyesi, bilişim felsefesi kodlama, programlama ve seo'dan önce öğretilmediyse sana bu zararı hacklink ile değil başka bir türlü de verirler.

Google sisteminde zayıflık var diyorsunuz. Asıl zayıflık dünyadaki webmaster topluluğundadır. Bir adam her gün size anti seo için link ekleyecek güçlü 1000 sayfa buluyorsa bu google'ın acizliği değil o linklerin eklendiği websitelerinin acizliğidir.

Google'ın algoritması herkesin websitesinden verdiği linkler kendi tercihidir diye kabul eder. Kendi tercihi olmayan alakasız olan linkleri de nofollow ile filtreyebilirsiniz diyor. Ama siz diyorsunuz ki google başka sitelerin kendi güvenliğini sağlayamamasını hesaba katmalı. Bu söylediğinizi yapmak çok zor.

Siz bu ülkede seçim yapıyorsunuz. Oy verildikten sonra sandığı açıp hangi oylar samimi, hangi oylar eş dost baskısı ile verilmiş, hangi oylar bilinçli verilmiş diye filtreden geçirebiliyor musunuz?

Google'dan istediğiniz tam da böyle bir şey.
Google aciz diyen arkadaşlara katılmıyorum.
ORTADAKİ ASIL ACİZLER GOOGLE DIŞINDA WEBSİTEMİZE ZİYARETÇİ YARATMASINI BİLMEYEN BİZLER, VE KENDİ SİSTEMİNİN GÜVENLİĞİ SAĞLAYAMADIĞI İÇİN BAŞKA SİTELERE ZARAR VEREN KURUM VE FİRMALAR.