Arkadaşlar godaddy'de 40.000.000 (kırk milyon) domain bulunuyor. Dediğiniz kadar kötü bir firma olsa afedersiniz ama bu 40.000.000 domainin sahibi salak mı? Benim 50 tane domainim var, Siz işleminizi düzgün yaptığınızda ve derdinizi anlattığınızda neden sorun çıksın? İngilizce bilmiyorsan, sorun çıktığında derdini anlatamıyorsan çalışma amerikan firması ile. Koçlar gibi ihs var. Taşı abi domainini. Ama kendi hatandan dolayı başkasına çamur atma. Bugün bi arkadaşımın .eu uzantılı domaini expired sürecine girmiş, üstüne bi de hesap değişikliği yapmaya çalışmışlar, ne yazdığını da anlamadıkları için 50 kere denemişler, adamlar da şüpheli işlem diye domaini askıya almışlar. Bugün aradım, adam abartısız tam 1 saat benimle uğraştı ve adama o kadar saydırmama bağırmama rağmen adam saygısını kaybedip bana bir tane kötü kelime etmedi. Adamlar ilk telefonu açtıklarında sizin hatrınızı soruyor, sonrasında size nasıl hizmet edebilirim diyor? Var mı abi böyle birşey. Hangi türk firması yapıyor bunu. Adam benim işimi halletti, askıya alınan domaini buldu etti,teknik servis ile konuştu, .eu domain servisiyle konuştu,yolunu buldu düzeltti. Yaptık yenilememizi baktık işimize. 1 dolardan domain gördüğünüz için alıyorsunuz domaini, hesap ismi başka, kredi kartı başka, neyin ne olduğu belli değil, sözüm meclisten dışarı adam nereden bilecek hırlı mısın hırsız mısın. Godaddy domaincilikte kurumsallığın tepe noktasına ulaşmış. 40 milyon domain'i yönetiyor adamlar. Hiçbir şey yapamıyorsan, adamların başarısına saygı duyacaksın abi.
Kraldan çok kralcı olmamak lazım.. Godaddy ye saydırmanızı gerektiren ve onların size kibar davranması sebebbi nedir?
Godaddy de ingilizce site name.com da ingilizce site resellerclub da inlizce site, neden sadece godaddy nin ingilizcesi zor..
İngilizce bilen hepsindede biliyor, bilmeyen hiç birindede bilmiyor ama sadece godaddy de sorun yaşıyor..
Türkticaret ve isimtescil de Türkçe site, sonuç nedir?