darklive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi sen boza nedir bilmiyorsun geçmişin burda bozacıları kötülüyorsun hazır bozalar satılıyor onlar bozamı sen gerçek boza içmemişsin birde milletin hakkını yiyorsun benim amcam bozacı ve manisanın %100ü memnun senelerdir boza şifa değildir sana söyleyen şahıs tam bir yalan atmış sende bişeyi bilip bilmeden bide utancağın yerine bide konu açmışsınn onu geçtik içtiğin şey herşeyden önce nimettir senin dinin nedir? ne hakla sen kötülüyorsun senin derdin nedir adamların rısklarıyla oynuyorsun bak çok moralimi bozdun böyle saçma sapan başlık olmaz ya silinmesini istiyorum yetkililerden iyice gecenin bu saatinde benim moralimi bozdun senin hiç bi hakkın yok derdin varsa öyle bişeyle git şikayetini et bide kapalı boza ile normalini kıyaslama ok?
emrahaltun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ne algıladınız bilmiyorum ama ben arkadaşın blogundaki başlığı okuyunca, eskiden sokak aralarında bozaa diye bağıran satıcılar geldi aklıma. Sanırım siz boz-mak fiili şeklinde algıladınız
darklive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav adam bilip bilmeden bişeyi, kalkmış birde akrabamın amcamın işini kötülüyor yazıklar olsun. ayıp yani ben senin işini kötülesem ne hak verirsin yav tek amcamı değil o işi yapan kaç bin kişi var onların rıskıdır bu?
aTk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koca kültürü yerle bir ettin hocam naptın
LogovsBanner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
darklive gereksiz yere sinir stres yapmışsın kardeşim aTk nın dediği gibi koca kültür yani neyi neyle bitirdiniz başka şeye sinirlenmişsin sende o ara bu konu denk gelmiş sanırım

koca kültür harbiden benim günlük 150 kisiden fazla kisinin girmedigi blogumda bitecekse bitsin hocam ayıptır ben zevklerin ve renklerin tartısılmaması gerektigini söyleyeyim sana göre güzel olan bana göre güzel degildir.

güzellikte görecelidir sana göre güzel olan bana göre olmaya bilir. neyin sinir stresini yaptın anlamadım ben bloguma bir yazı girdim ve bozacıların isleri bitti öyle mi eger öyle ise ne blogmus kardeşim

ark niyet aramayın birde.

ayrıca o ben sana baska seyler iciririm merak ediyorsan lafınıda senin cocukluguna veriyorum

bu arada iletilrnden alıntı yaptıgım arkadaslar zaten size cevabı vermiş

bana pm ile tehditkar bir mesaj atmıssın ne oldugunu anlamamıştım simdi anladım

izmirdeyim ben sormussun yaa