Arkadaşlar, bakın bu durum beni sizden daha çok rahatsız ediyor.
Benim bu işten sıyrılmam için yönetime detaylı anlatım yapıp borçlarla mükellef olmadığımı kanıtlayabilirim ve sıyrılırım.
Ama traderıma bakarsanız nasıl bir insan olduğumu anlarsınız. Tabii -itrader verenler vicdanı sızlanmadan vermişler. Yine de canları sağ olsun. Ben onlara kabahat bulmuyorum.
Benim için itibar paradan daha önemlidir.
Bu sebeple 1TL olan hesapları bile kapatacağım.
Canon benimle irtibata geçmedi hala.
Şöyle yapacağız:
Ortaklık sisteminden borcum olanlar, telefon numaramdan arayıp bana hesap bilgileri borç miktarını ve site adreslerini beyan edecekler. ENGEÇ 1 gün içerisinde ödemelerini çıkartacağım.
İş bankası hesabı öncelikli tercihimdir.
05338435811
Erçin Dedeoğlu
Bir ödemesini Bekleyen ben olduğumu düşünerek şunları söyleme gereği duydum.
Eğerki ticaret yapıyorsak Adaletli ticaret yapmak lazım.
Siteyi Almışsanız + sı - si ile borcu var veya yok hepsini kabul ederek almışsanız Bu borçlarda size kalmış demektir. Canon sana ödemesi gerekeni ödemedi ve ya dolandırdı vs. gibi şeyler ikiniz arasındadır. Siz yok ben canon dan ödememi alamadım bende siz müşterilere ödeme yapmıyorum derseniz.
Bu ticareti sarsar ve bir daha iş yapmamanıza neden olur.
Bizim alacağımız 300 tl gibi bir fiyat çok büyük bir fiyat değil ama nedir ticarette referans tanınma vardır. Biz bu siteyi kara listeye alırız çevremizede bu şekilde tanıtırız.Sitenin başına Ali geçmiş Veli geçmiş alakadar etmez bizdeki anlayış budur. Sonuçta sanalda iş yapıyoruz onda bunda kalıyor paramız ama bize pek bir zararı dokunmuyor. 3 beş kuruşun lafını yapmayız. Ama dediğim gibi iş yapmak için adaletli olmak gerekir.
Biz size teklif ettik yine kalsın 300 tl miz dedik.Yine çalışalım bizde paranız kalmaz ha demeyiz de ödeştik ticaret yapmak herkesin işi değildir.
Sizin yerinizde olsam eğer ki siteye bu kadar para verdiniz tekrar kalkındırmak istiyorsanız yayıncılarınız parasını ödemeniz ve sıfırdan tekrar başlamanız.
Hesaplamamıza göre ilk ödeme 52 tl alındı bundan sonraki kalan yaklaşık 300 tl alınmadı.Yanlışım varsa düzeltiniz. Sonuçta sizin borcunuz.
Biz yinede çalışmaya hazırız.