Geçen gün o siteden bahsedildi ve bende şikayet konusundan iletmiştim ertesi gün cinemaizle.org silindi. Sahibinin editör olduğunu bilmiyordum. Nereden bilebilirim ki sadece burada insanlar o siteden şikayet ediyorlardı bende öyle bir sitenin listelenmemesi gerektiğinden ilettim ve silindi.
Şimdi sen o editör hakkında şikayet formu doldurdun da işlem yapılmadı da burada artistlik yapıyorsun? Sen dersin ki bak bak o kadar şikayet ettik işlem yapılmadı o zaman anlarım da nedir bu yani herşeyi takip etmek zorunda mıyız? Sen ne kadar çok kategori olduğunun farkında mısın?
Herşeyi geçtim iki üç çulsuz editörün (editör de denmez çünkü ifşa edildiğinde siliniyor) kendi sitesini eklediğinde ne kadar da kolay dmoz editörleri para yiyor bunların hepsi böyle demek.
Peki ben sana bana gelen para tekliflerini göstersem işte şu sitemiz var xxx lira karşılığında ekler misiniz diye, oradan da desem ki bakın işte site sahipleri de haksız yere rant elde etmek istiyor desem ne kadar yakışık kalır?
bahsettiğin site silindi artık kesinlikle dizinde yer almıyor, search aramasında gözükmesinin sebebi veritabanının henüz güncellenmemesinden nasıl yeni eklenen aramalarda çıkmıyorsa bu da onun gibi gelelim editöre şikayet ederiz o da silinir. Var mı bi problem?
Varsa problem git maxcoder, dursundal'a ilet çözülmüyorsa gel burada yakın, yoksa birkaç çapulcu yüzünden, güzelim dizini kirletmeyin.