mzsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script artık kendini aşmaya başladı bu kadar özellik başka hiçbir scriptte yok hitim 2k'yı aşmış durumda doğru dürüst backlink çalışması yapılmadı şimdi biraz link takviyesi yaptık çok kolay şekilde hedef kelimelerde yükselebileceğime inanıyorum. Scriptin seo konusunda bence bir eksiği yok. En bilinen oyun sitelerinin botları var hiç uğraşmadan oyun ekliyorum ve anında index alıyorum oyun sitesi açıcaklar böyle bir script varken ve sağolsun Birand hocam bu kadar yardımcı oluyorken başka yerde script aramasın bence.
Çok teşekkürler hocam yorumunuz için. Güncellemeyi alıpta kullananlar artık index sıkıntısı çekmiyor gözlemlerdiğim kadar. 15 günlük bir site 5.000 indexden fazlasına sahip olabiliyor..

Player adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eline saglık abi. Script cok guzel oluyor. Gecen msnde arkadasa ısrarla onerdim harika ozelikleri varda tasarimi sanki anasayfa blog gbi dedi bunu 4#5 kisiden daha duydum ufak bir clsma ile o knuya el atabilirsnz aslinda.
öncelikle hocam bildiğiniz gibi yazılımcıyım tasarımlarımı hep dışarıya yaptırıyorum. Bu scriptin fiyatı 75 tl. Eğer 150 tl olmuş olsaydı tasarımda daha marifetli birşeyler yapardım. bununla ilgili detaylı açıklamayı alttaki alıntıya cevabımda görebilirsin.

AdresPosta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende katılıyorum sana bir çalışma gerekli bence kullanışlı görselliği güzel bir tema bu scripti vazgeçilmez yapar. özellik olarak harika bir script bence
Teşekkürler değerli yorumunuz için. scriptin fiyatı 75 tl bu para böyle bir yazılım için hiç birşey. tasarım olarak kabulleniyorum çok çok süper değil. Ama zaten tasarımına önem veren birisi scripti alıpta tasarımını değiştirmesi kolaydır. Şuanda scripti 45 kişi kullanıyor. bunların 4 tanesi farklı tasarım kullanıyor, 41 tanesi aynı. Aynı olanlar gayet rahat hit alıyor işine gücüne bakıyor. ama farklı olmak isteyenlerse para harcamış veya kendi hazırlamış. Eğer o tipte bir değişiklik düşünüyorsanız lütfen kendi bütçenizi açın benim yazılım alanında herşeyi yaptığım ortada ama sizde istiyorsanız bütçenizi 75 tl ile değil 400 civarına çıkarın. Bu 400 ün 250 sini tasarıma, 75 i script fiyatı diğer kalan 75 ise benim o tasarıma bu scripti yerleştirmeme harcayın. Script kabulleniliyor zaten en harika özelliğe sahip ama en harika tasarıma sahip değil. Tasarıma sahip olmak için kendiniz ayrı ayrı tasarımlar yaptırmanızı öneriyorum. Diğer bir işlemse farklı bir tasarım yaparım ama scriptin fiyatı ortalama 2 katına çıkar. Alacaklar alamaz duruma gelir. Bu yüzden sıcak bakmıyorum anlatabilmişimdir umarım