Aynı şartlarda 2 domain kayıt ettim, Yine aynı şartlarda 2 domainim hesabımdan silindi. Kredi kartı sorunu yada başka birşeyden dolayı değil, 2 yıllık hesap.
domainlerden biri hesabımdan silindiği andan 1-2 gün sonra boşa düştü başka firmadan kayıt ettim.

Ama benim için önemli olan domain ( bir çok insan içinde önemli olabilecek bir domain) hesabımdan silindi ama godaddy den silinmedi yani 15 günü gecti hala benim bilgilerimle whois de görünüyor ama godaddy nin domain...

Kaç defa mail attıysam sonuca gidemedik.. Hala domainim benim bilgilerimle onlarda duruyor...

Godady le çalıştığım süre içinde bir çok kez destege ihtiyacım oldu, ama çalıştığım diğer bir kaç firmadan özellikle name.com dan benim onlara ihtiyacım olmadığı halde bana sistemden nasıl daha iyi faydalanabilirim diye yardım mailleri atıyorlar..( birşey satmak için mail değil, yardım için)

İlla herkesin aynı anda godaddy den zarar görmesi gerekmiyor yada dünyanın en çok domain satan firması iyi olması gerekmiyor.. örneğin isimtescilin 100 binlerce müşterisi var ama şikayet konuları toplasan 300-500 dür, sonuçta etiket olarak kötü firma...

Başka bir örnek; name.com hakkında önemli bir şikayet hiç görmedim..

Promosyon yapan, ucuz veren firma iyi firma değildir.. Çok kıymetli bir domainde problem yaşarsın hayatın boyunca kampayalardan yada indirimlerden yararlandığın karın birden sıfıra düşer..