Arkadaşlar Esesliyim ama dün nette gezinirken galatasarayın videoları gözüme takıldı gerçekten türkiyenin milyonlar dolarlar verip yaptıramayacağı reklamı ciddi rakkam alan bir tek haginin olduğu takımla çok çok çok büyük işler başardırlar o penaltı vuruşlarını izlerken yine heycanlandım Türk Futboluna ve Türkiyeye çok büyük şeyler katmış bir kulubün bu hallere düşmesi özellikle fenerbahçe gibi milyon dolarlar harcayıp ülke ile alakası olmayan ülkeyi her gittiği platformda rezil eden bi takımın da gerisine düşmesi beni hüzünlendirdi.Tüm takımları toplasanız eskişehir hariç

) galatasarayın yaptıklarının on da birini yapamamıştır.ama gel görki siz taraftar arkadaşlar da o kadar pasifsiniz ki gerçekten takımınıza sahip çıkamıyorsunuz o ruhu sadece futbolcular değil sizlerde kaybetmişsiniz bizim eskişehirspor olarak öyle başarılarımız yok ama bize saygısızlık yapan sergen de olsa ümit karanda olsa enginde olsa rıza da olsa bizi başarrlara taşımızda olsa yol veririz dakka barındırmayız bjk taraftarı çarşı bu konu da çok iyi onlar gibi olabilirseniz ne mutlu size bu başarılar bjk da olacak ve bjk bu hallere 3-5 çapulcu yönetimde kalsın diye düşecek tarih yazmamış böyle bişeyiii bence yönetimden önce siz gsliler kendinize çeki düzen vermelisiniz.Burada konuşmakla olmuyor ben size diyeyim gibin üye olun oyunuzu kullanın 5 lira üyelik ücreti kulüplere ve 5 yıl aidatınızı vermiş olmanız oy kullanmanıza yetiyor bildiğim kadarı ile...