ScR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uslubuna dikkat et. Ben kimseye bir vaadde bulunmadım. Aksine yazılmamış bir şeyin satışa çıkarılmasına karşı geldim.
Tek madur siz misiniz sanıyorsun? Buranın polisi sen misin yiğidim?
Satış yapan şahıstan benim de alacağım var. Dilekçe yazacak olursan beni de ekle.
Satacağım kodun bu konuda bahsi geçen Script ile alakası yoktur. Sıfırdan benim kodlamamdır. Benim yazdığım kodu istediğim fiyata satışa koyabilirim diye düşünüyorum. Belki de satın alan olursa madur kişilerin maduriyetini gidereceğim. Nereden biliyorsun? Oturduğun yerden atıp tutmak kolay, değil mi? Akşam akşam git başkasına salça ol çocuk! Benim asabımı bozma.

Kimseye iyilik yaramıyor arkadaş.
50 lira verip de bunca özelliğe sahip olan bir yazılıma sahip olabileceğinizi mi sandınız? Bunun yabancı emsalleri ile hiç kıstas ettiniz mi?
Kendi düşen ağlar mı?
Ben de madurum, beni de listeye ekle. Tamam mı canım arkadaşım?
Bunca milleti dolandırmışsınız, halen uslubamı dikkat edeyim ! Dua et küfür etmiyorum. Sen kendini ne sanıyorsun, bunca keklediğin insan varken halen satış yapmaktan mı söz ediyorsun sen? Bu adamla iş yapan sensin, babanın hayrına yazmadın demi o scripti o adama, sende bu işten bir kazanç elde ettin? Ve o adam nerede, şuan ne yapıyor, hepsini biliyorsun. Şimdi gelipte burda boşa sallama. Halen script satıyorum diyor ya la havle.

Buranın polisi de benim, savcısı da. Bunca milleti kandırıp dolandırıyorsunuz, sonra vay efendim, bende mağdurum, yok şöyle yok böyle. Bu adamı ortağısın kardeşim sen. Ben olsam dolandırılanların yerinde, ilk önce seni bulurum, seni bulduktan sonra zaten diğer adama da ulaşmış olurum. Çok konuşma arkadaşım ne halt olduğunu biliyoruz.