Eskiye kim değer verirki ?
Eskiye saygılı olsan neye yararki ?
Eski yeniden sana geliyorsa kullan at gitsin en iyisi bu.
Güzel kardeşim, sanırım bazı şeyler yaşadın bu kadar öfkelisin. Ama kullandığın kelimeler, efendi bir erkeğin (dışa vurulmuş) üslubu olmamalı. Senin aşık olduğun/olacağın kız arkadaşın da başka birinin eski sevgilisi olabilir. Biraz empati ile söylemlerindeki sertliğin ne kadar çirkin olduğunu anlayacaksındır.
son durum ney verdimi vermedimi . . ¿
Sanırım burayı başka bir forumla karıştırdın? Terbiye ve ahlak sınırlarının ne kadar dışında bir mesaj olduğunun farkına varman dileğiyle.
tam unutmuştum geldi görüştük, hayır diyemediğim bişey var o kızda çok fazla ortak yönümüz var oda bunun farkında arkadaş olarak görüştük, eskiye dair birşey konuşmadık ama sanki hala seviyorum a.* yaaa : //
Herkes hata yapar, önce konuya eski sevgilin için yazılan yorumlardan dolayı teşekkür et. Sonra yine eski sevgilinden ben böyle böyle yaptım diye özür dile. Sonra r10 yönetiminden, konunun silinmesi için ricada bulunun ve böyle bir konuyla kendini ifade etme imkanı olmayan bir insana (eski sevgiliniz) bu kadar çirkin yorumlar yapılmasını sağladığınız için uzunca bir süre kendinizi banlatmayı talep edin.
Şahsi görüşüm, Pentagram'ın güzel bir sözü var. Emo havasına giren herkes ilk onu dinler ama ne demek istediğini uzun zaman sonra anlar. "Korkma ondan bundan, ne ölümden ne hayattan. Bu dünya da gördüklerinin hepsi bir hepsi haktan" mantık olarak anlaşıyorsanız neden olmasın?