Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir her şeyi otomatik yapacak bir upload sistemi üzerinde çalışıyorum. Aşağıda genel olarak sistemin parçaları ve neler yapacağını anlattım. Siz bu tarz bir sistemden daha başka ne beklersiniz? İşinizi hızlandıracak vede kazancınızı artıracak ne özellikler isterdiniz?
Sistem modüler yapıda olduğundan vede her parçası kendi başına çalışabilecek yapıda olacağından tek tek modülleri yazıyorum:
* Otomatik Download sistemi (Private Torrrent yada sağlam bloglardan kaynak elde edimi ) Tamamlanma durumu %85
* İndirilen dosyaları işleme (unRAR, caps + galeri hazırlama, rename vs, arşive dosya ekleme, dosya silme, AntiDMCA işlemi, istenen boyutta, şifreli/şifresiz RAR lama) Tamamlanma durumu %35
* Hazırlanan dosyaları upload etme (File hostlara duruma web panelden, duruma göre ftp üzerinden gönderme) Tamamlanma durumu %20
* FileHostlara upload edilen dosyaların linklerini alma (Bu işevin yanı sıra bir nevi kendi link database olucak, şu sunumun linkleri bunlar diye yazacak, ileride program ölü linkleri kontrol edip, yedek/mirorr den çekip yeniden yükleyebilecek bu sayede)
Tamamlanma durumu %10
* POST Hazırlama (Download linkleri, capsler, sunum hakkında bilgiler IMDB ve benzeri sitelerden çekilerek otomatik hazırlanmış POST) Tamamlanma durumu %15
* Multi Poster
Tamamlanma durumu %10
**Sistemin genelinde adım adım her şeyi log layan bir debug sistemide oalcak. Nere ne kadar zaman harcamış, nerede ne hatası vermiş takipde edilebilecek. bu sayede sistem geliştirlebilecek, hatalar daha rahat çözülecek.
Kodlamayı sıfırdan kendi başıma yaptığımdan vede uzmanı olmadığım bazı konularada öğrenme/geliştirme ihtiyaçlarımdan dolayı kodlama işlemi 1-2 ay daha sürer diye tahmin ediyorum. Bu sırada sistemi geliştirmem için yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istedim.