hozgune adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy'ye durumu anlattınızmı peki yardımcı oluyorlar işlemin daha hızlı hallolur bence. Mahkemelere kalsa işin içinden çıkılamaz o davaların. Yine davanızı açın ama godaddy ile de irtibat kurun.
Godaddy ile irtibat kurdum. Bir link gönderdiler, linkte tüm domainlerimin hesabının değişeceği vs yazıyor. Onaylıyor musunuz diye bir seçenek var, onayladım fakat yeni hesap bilgilerim henüz gelmedi.

Hesap id'm tamamen değiştirilmiş hacker tarafından. Fakat domainler hala aynı mail adresinde kayıtlı, 2006 kayıtlı bir domainim düşmek üzere ve mailler bana geliyor hala.. 14 yaşında bir domainim var, düşmesine az kaldı.. Çok can yakıcı bir durum.. Elimden hiçbirşey gelmiyor.

Davanın uzaması demek = hacker'ın çaldığı domain meblasının faizi ile geri ödemesi demek.

Ama ben giden 1000 - 1500 lirada değilim. Domainlerimi vereceğini söyledi savcılığa verdiğim gün telefon açtığımda. Oyaladı günlerce ve vermedi hesabımı. DNS'leri bile değiştirmedi domainlerin. Öylece duruyor ve tek tek düşecekler.. İnsanın sinirleri çok bozuluyor. Belki o adam domainleri zevk için hackledi ve hesabın şifresini bile bilmiyor/unuttu şu anda..