Bu sene futboldan hiç zevk almıyorum insan bir hafta bekliyor ve berbat bir futbol izliyor...
Şu takımı bir keita ayakta tutuyormuş çünkü geçen sen arda arda dediğimizi hiç hatırlamıyorum hatta protesto bile edilmişti...Ama bu sene ardadan başka birşey demiyoruz...
elanoyu göndermekle bitmez bu iş bütün takımı göndersinler...Tabi hepsini gönderemezler, malesef.
Neill - baros - arda - sağ açığa mecbur sabri - gerisi lütfen gitsin...barosta gitsin yani bu kadar olmaz ki yine sakatlanmış...
nerde oynamayan nerde çürük var bizimkiler atlıyor...şöyle keita gibi bizi heycanlandıran şu an bir tane futbolcu yok...Bizim dediklerimiz burda kalıyor tabi yönetim de biraz gurur olsa da ya bıraksınlar ya birşeyler yapsınlar...5 senedir evde oturan hagi geldi en sevdiğim futbolcudan nefret etmeye başlıyorum...emre çolak vay efendim gençtir yeteneklidir diye her maç sokuyor oyuna cılızın teki yani yapmaya çalışıyor ama bizde sinirden çatlıyoruz...
Valla bu sene verdiğim digiturk parasına üzüldüm...Elano yolun açık olsun zaten daha oynayamazdın bu takımda.