Onuda denedim olmadı Bu hostumdaki dosya izinleri ile alakalı olabilirmi acaba çünkü dleyi baştan kursam bile dosyalar direkt Cmod 777 oluyor ben hiç ayar yapmadan en son siteyi sildim baştan kurdum şimdide modul yüklüyorum onlar gözükmüyor deli oldum iyice
ilk kurulumda 8.5 de otomatikmen izin verilemsi gereken dosyalar 777 durumdalar sebebini bende çözemedim ama : ) tüm klasörler değil sadece normalde zaten kurarken o 777 görünen dosyalara 777 değerini vermeniz gerekiyor, otomatikman o izinler verilmiş oluyor diğer dosyaları kontrol ettiğimde 755 olduğunu gördüm bunu bende merak edip bir kaç kez kurup incelemiştim. otomatikmen izin vermeniz gereken dosya değerlerinden ötürü bir şüpheye düşmeyin, kurun geçin hiçbir sorunla karşılaşmıyacaksınız.
Bu highslide içinde ben şu resim boyutlandırma kısmında Sistem Ayarlarındaki, orda verilen değerlerlede higslide açılması değişiyordu.
http://www.adamca.net/dle/396-dle-da...yarlayici.html
Burdaki değerlerlede sitenizdekini bir kaşrılaştırıp burdaki değerlerle birde deneyin.
Dediğim gibi dosya chmood değerine kafanızı takmayın en azındna ben takmadım ve şu ana dek bir hack görmedi hiçbir sitem ve müşterilere kurduklarım çünki diğer dizinler normal.