Herkese merhaba,

Gün boyunca ancak okuma fırsatım oldu, ama düşündüm ki herkes birbirini her an yanlış anlamaya hazır. Konunun muhatabı Alper Bey hala sokak ağzı ile konuşmaya devam ediyorsunuz, bu forumda boş şeylerden dolayı atışmak mantıksız bence. Ama konu içerisinde bir arkadaşın lafına inat ben sizi muhatap alıyorum bu konuyu.

Tekrar söylüyorum, Alper bizden domain satın almamıştır. İlk olarak bir adet domainini, bir firma alıkoyduğu için uzun uğraş rica minnet kurtarılmış ve güvenle kendisine tek kuruş alınmadan teslim edilmiştir. Sonraki zamanlarda bir iki domain almıştır ve alırken de "ne olursunuz, lütfen, param bu kadar, abimsiniz, kardeşim" vs vs vs gibi laflarla telefondan bizimle muhatap olarak maliyetine saydırmıştır. Sene içerisinde defalarca söylememize rağmen, ns değişim işlemlerini her seferinde canlı destek sistemini gereksiz yere meşgul ederek yaptırmıştır. Bunu zaten sistemden de yapabiliyor müşteriler. Ayrıca daha dün sistemen istediği gibi alabildiği EPP anahtar kodunu gene inatla gelip canlı destekten istemiştir. Biz domain transfer şifresini bile diğer firmalardan farklı olarak müşteriye 7/24 sunuyoruz. Birçok firma transfer şifresini verene kadar 2 gün uğraştırıyor ve sistemlerinde yayınlamıyor. Biz anında verdik, ve transfer etmesine de yardımcı olduk.

Arkadaşlar boşuna birbirinize girmenize gerek yok. LeventersoY isimli üye kimdir nedir bilmem. Herkesi tanıyabilsem/tanısam zaten bu işi yapmam, gider onların bulduğu işi yaparım. Bir sürü müşterim var günde bu destek hattına gelen. Benim yolladığımı söyleyenler de ayrı konu onlara burdan ben ne desem boş...

Host almak zorunda değil zaten, ben domainlerini alsın gitsin diye dedim. Alper Bey bizimle müşteri muhatabında değildir. Lütfen iyi okuyun anlayın. Buraya gelip müşteriymiş gibi yazılar yazıyor. Yani sanırsınız ki gelmiş ücretini ödemiş faturasını kesmişiz sistemde bile sadece kaydı takip etmek ve haberi olsun diye kayıtlı sırf. Yalvar yakar iş yaptırıp buralara gayriciddi yazılarla bezemiş diyebileceğim ne var ki?

Ayrıca olumsuz yorum tabi ki olacak, her firmaya böyle yorum yapılmıştır zaten. Bir zaman bir müşterimiz uludağ sözlükte bizi yazmıştı sağolsun. Böyleleri de var tabi. Ama bu şekilde yazanlar ya teşhircilik için, ya hazımsızlıktan ya da kızgınlıktan yazar. Bu site çok ciddiyetsiz ve kontrolsüz, çünkü böyle kontrolsüz, yaşı kaç beyni kaç metreküp bilinmeyen insanlara hizmet ediyor.

Ben yarın size ne yapacağımı söyleyeyim. Eğer azsonra atacağım maili ve bu mesajın sonunu r10 yetkilileri dikkate almazsa, yarın sabah avukatlar aracılığı ile r10 sitesini kapattıracağım. Ve bilin ki böyle siteler çok kolay kapanır, daha önce oldu.

Sözlerim sonu artık daha fazla uğraşacak zamanım yok gerçekten, işi yapan bilir, gerisi bu forumdaki arkadaşlar gibi hayava üfürür. Alper Bey (Bey diyorum hala) domainlerinizi alınız, ben sizi en baştan da müşteri olarak muhatap almadım, çünkü siz başından bu yana müşteri gibi davranmıyorsunuz, Samimiyetle 3 kuruş koparma peşindesiniz. Lütfen domainlerinizi alın ki şu değerli zamanımı müşterilerime harcayayım, gece/gündüz yetmiyor çünkü onlara.

Şuan sistemimizde sadece domaini olan hatta 10 dan fazla domaini bile olan bir sürü müşterimiz mevcut. Tek domaini olanlar da var. Onlarla sorun yaşamayız, çünkü onlar gerçekten müşteri.

Alper Bey, sen müşteri sayılmadığın bir yerden bile bu kadar zaman bedava destek aldıysan öp başına koy. Fazlasını arıyorsan gel ben sana bizim müşterimiz nasıl olunur yolunu yordamını öğreteyim. Ama sen gene bu yazdıklarıma bir cevap bulur buluşturursun, yazarsın. Ben bundan sonra r10 ile ilgileneceğim.