Online film sitesi açmayı düşünüyorum ve ciddi yatırım yapmayı planladım ama bazı sorularım var arkadaşlar ?
1.Domainin Türkiyeden herhangi bir işleme maruz kalmaması adına veyahut hukuksal açıdan bir karar çıksa dahi işlemlerin uzaması için yurt dışından bir firmadan regliyeceğim.Bu benim için hukuksal açıdan sizce bir avantajmı olur yoksa dezavantajmı ?
2.Ampec kuruluşunun bazı sitelere ciddi derece taktığını gördüm atıyorum ampecden bir uyarı aldım ama site hayali bir kişiye ait yani whois dahi sahte bilgiler mevcut domain yurt dışında ve sitenin bulunduğu sunucuda fransada ? Ampecin bana hala bir zararı dokunabilirmi hukuksal yollardan ?
3.Bir şekil benim gerçek kimliğime ulaştılar ve bana dava açtılar..Hapis cezasımı alıyoruz yoksa tazminatmı ödüyoruz ?
4.Baglanbize, indirmedenfilmizle gibi siteler nasıl hala ayakta durabiliyor bu sitelere hukuksal açıdan bir işlem yapılmıyor mu ? Neden ?
Soruların bazıları hukukla bazıları hukukla ilgili diğerleri değil ilgili ve tecrübeli bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim

Gerçi kafama koydum gireceğim ama başıma ilerde ne gelir merak ediyorum