Arkadaşlar yukarıda resimlerini eklediğim goodyear lastik fabrikasına ait olan hisse senedine 90 yıllardan bu yana sahibim uzun zamandır dosyalarımın arasında duruyordu,ben bu borsaydı hisse senedi idi işlerinden hiç anlamam bu nedenle hiç ilgilenemedim zaten yıllardır öyle bir kenarda duruyordu tasadüfen dosyalarımın arasında gördüm ve değerini araştırmaya eğer bir değeri varsada satmaya karar verdim.

Bu işlerden anlayan tecrübeli arkadaşlardan mümkün ise değerinin tesipiti konusunda yardım rica ediyorum eğer bir değeri varsada satmak istiyorum.

Anladığım kadarı ile bu hisse senedi 1 lot ve üzerindeki kuponlardan anladığım kadarı ile kuponlar yılları temsil ediyor ve her yıl o kupon kesilerek kar payı alınıyor bendeki senette 2 kupon kesik diğerleri olduğu gibi duruyor ama üzerindeki tarihler 90 lı yıllara ait bunun değeri nedir yada ben o yıllardaki kar paylarını alabilirmiyim bu işlerden anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum,ayrıca yukarıda yazdığım gibi değeri varsa satmak istiyorum tekliflere açığım.


Edit : Resimleri senedi sattığım için resimleri kaldırıyorum sonradan sıkıntı yaşamak istemem.