ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatını hakeden bir script sadece onu diyebilirim. Üstünde çok uğraşıldı.
Tasarımı olsun yazılımı olsun.

Arada çamur atmak isteyenler elbette olacaktır.
Sonuçta alan adam demosunu da inceliyor dizilerin hangi düzende olduğunu görüyor.
Diğer türlü yapacak olsak bu sefer niye yeni eklenen diziler en sonda duruyor gidip eklemesi zor oluyor diye şikayetler gelecekti.
Eğer genel bir iş yapılıyorsa herkesi %100 memnun etmek çok zordur.
Tabi bir de insanları durmadan sizin isteklerinizi yapmak zorundaymış gibi bir duruma sokmamak lazım.
Scriptte hata varsa her zaman arkasındayızdır ama bunun bir hata olduğunu düşünmüyoruz.

Valla dostum, imleme sitelerine otomatik kayıt demişsiniz, aldım denedim kaydetmiyor, bunu yaklaşık 10 gün önce forumunuza yazdım, cevap gelmedi tekrar yazdım hala ilgilenen yok. Benim sorunum yeni bişey ekleme değil, var olduğunu söylediğiniz bir özelleğin çalışmadığını söylüyorum, ne bi öneri var, ne verin bilgilerinizi bakalım diyen biri var.

Ayrıca scripti demodan incelediğim kadarıyla iyiydi, ama scripti aldıktan sonra ancak bazı şeyleri görebiliyorsun kodlar, yapı vs. Scriptin kodlamasını, database yapısını beğenmedim. En basitinden database de o dizinin kaçıncı bölümü olduğunu ancak dizinin başlığına bakarak anlıyoruz, ben bir sql sorgusuyla db den en son kaçıncı bölümün kaydedildiğini anlayamam. Çok uğraşıldı diyorsun ama baştan savma yerleride az değil scriptin.

Ben almadan önce alırım sonra editleyerek 1-2 özellik daha eklerim diyordum ama database yapısı yüzünden bunları yapamıyorum...