jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paran varsa aç o halde nıye soruyorsun hadı soruyorsun neysede yanlış yerde soruyorsun bence. Zaten forumun %50 si oğrencı veya iş tecrubesı olmayanlardan oluşuyor.
Diğer kısmı % olarak webmaster tırı vırı. İş adamının veya yatırımcının ne işi var burda işte denk gelrısen 2 - 3 kişi yazar ondanda emın olamazsın bunun ıcın buyuk forumlar var oraya yazsan daha net cevap alırsın bu kadar sermayen varken gelıpde bunu naraştırmasını burda yapman yanlış yanı...
linuxsistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba eşinizin firmasının yıllık milyonlarca lira cirosu olduğunu belirtmişsiniz bunun araştırmasını bu forum yerine bence direk tab gıda ile masaya oturarak görüşebilirsiniz. Burada bunu araştırmanız bencede çok saçma. Sonuçta burası Ticaret üzerine iş yapan bir ticaret forumu yada v.b bir kategori de paylaşım yapılan bir forum değil.
Tab gıda ile görüştüm bugün itibarı ile. Ancak forum üzerinde Tab gıdadan alamayacağım bilgileri aldım.

Tab gıdada çalışan biri ile tanışarak en azından firma ağzından olmasada firma içinden birinden ön bilgi aldım.
Burger king kadrosunda çalışmış biri ile tanıştım ve "çalışma koşullarını çalışanlarım için nasıl daha çekilir bir hale getirebilirim"in üzerinde kafa yordum.
Burger king bayisi biri ile tanıştım ve belli başlı tiyolar aldım.
Benzer bir yatırım yaparak batmış biri ile tanıştım ve batma sebeplerini öğrendim.

Benim öğrenmek istediğim burda ve özelde görüştüğüm bazı arkadaşlarla konuştuğum bazı konulardı. Bunları dediğim gibi tab gıdadan öğrenemezdim.

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burger King ile ilgili fikrim yok ama başka birşey yazmak istiyorum.

Servis alın onlarca belkide yüzlerce alırsınız hem daha kolay yönetimi olur hemde riski minimuma indirmiş olursunuz. Şirket ismi vermeden bir servis aracının aylık kazancını yazmak istiyorum aylık 3bin tl ve üstü. Bu işide düşünün derim iyi forumlar
Servis aracı almakla bitmiyor malesef. S plaka almakta gerekiyor. Ayrıca 2 bin tl ile 7 bin tl arasında değişiyor rakamlar aracına göre.

Eşim bahsettiğiniz işi yapıyor. izmir, eskişehir ve birkaç farklı şehirde dahil olmak üzere pek çok araç çalıştırıyor.