est. hocam, sizde msn adresim var, telefonum var, siteleriniz dediğim gibi ilk 5. e girdiler, ama ben sitelerin başında jandarma değilim, bazı durumlarda düşüşler ve çıkışlar olabilir, ben burda neyi yanlış dedim anlamadım, sitenizi ref saldırılarına karşı koruyun dedim, en basit ve en önemli kuraldır, siteniz bir ref saldırısına uğramış veya uğrayacak olabilir...

msn den yardım edeyim diyorum, yoğunum diyorsunuz, gelip buraya yazıyorsunuz, adam gibi 2 dakika konuşsak sorunuda buluruz siteyide çıkarırız, mesela en basitinden .htaccess dosyasında bir sorun olabilir, bir sürü neden var...

ikinci husus ben hiç bir zaman link almıyorum, sizin için yazılan tanıtım yazıları ve sosyal imlemeler gibi hizmetler dışında link almadım, genede mağdur olmanızı asla istemem, siteler biraz daha çalışılırsa emin olun çıkacaklardır, dediğiniz durumlarda gerileme durumu olsaydı 6 ay önce çalıştığım kelimeler şu an 5. sayfada olurdu...

Siteleriniz için yakın zamanda çok sayıda tanıtım yazısı aldım, yaklaşık 40-50 adet ve sizede böyle bir şey yaptım geri düşebilirsiniz dedim, sonra siteniz ilk 5-6 ya girdi, yazdınız, ama şu andada 2. sayfada...

Tüm bunları daha önceden dedim, normal olanda bu zaten, hiç bir çalışma yapmasanız bile doğal gerileme etkisi bittikten sonra siteleriniz gerçek pozisyonlarına oturur, oturacaktır..

hayırlı işler...