* Domain Adı : kalemdili.com
* Bitiş Tarihi : 2011-12-13
* Registar : İsimTescil
* Transfer Ücreti : İstenirse alıcı karşılar
* Minimum Fiyat: 50TL / 35$
* Başlangıç fiyat: 50TL / 35$
* Satış süresi bitiş tarihi: Son tekliften 24 saat sonra.
* Minumum artış: 5TL / 2$
* Hemen Al : 100TL / 75$
* Özel Notlar : Domainin hiç bir siteyle sorunu yoktur. Yaklaşık 5 yıldır saklıyorum paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. Değişik projelere uygun bir domaindir. Fikir isterseniz tartışma platformu, makale, gazete, edebiyat vs. gibi konulara uygundur.

---

* Domain Adı : yazma.net
* Bitiş Tarihi : 2011-12-11
* Özel Notlar : Domainin hiç bir siteyle sorunu yoktur. Yaklaşık 5 yıldır saklıyorum paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. En önemli özelliği 5 harfli bir domain olması.

---

* Domain Adı : sunayakin.net
* Bitiş Tarihi : 2011-12-01
* Minimum Fiyat: 75TL / 50$
* Başlangıç fiyat: 75TL / 50$
* Hemen Al : 150TL / 100$
* Özel Notlar : Domainin hiç bir siteyle sorunu yoktur. Yaklaşık 5 yıldır saklıyorum paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. Sunay AKIN bir şair, yazar, araştırmacı, tiyatro sanatçısı, TV programları yapan ve çok fazla hayranı olan türkiye vatandaşıdır. Domain ilk 2 yıl Fan Sitesi olarak hizmet verdi ve çok fazla ilgi gördü. Server sıkıntılarından dolayı daha sonra ilgilenemedim hep bir index olarak kaldı. Şuanda kullanılabilir TEK Sunay AKIN domaini diyebilirim. Bu domaini iyi araştırmanızı öneririm.

---

* Domain Adı : samanyolusporkulubu.com
* Bitiş Tarihi : 2011-11-29
* Özel Notlar : Domainin hiç bir siteyle sorunu yoktur. Yaklaşık 5 yıldır saklıyorum paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum.

---

Son olarak hepsini birden almayı düşünen olursa 300TL veya 250$ ödeme yapmayı düşündüğü anda domainlerin sahibi olur.

NOT: Ödemeler USD($) olarak yapılacaksa paypal, TRY(TL) olarak yapılacaksa YapıKredi hesabımı kullanacağım. Bu yüzden tekliflerinizi yaparken TL mi USD mi buna göre belirlemenizi rica ediyorum.