Bu kadar fark biraz garibime gitti. Parfümlerin çoğu italyan parfümü ve dünya genelinde fiyatları standart sayılır.
Parfümleri nerden getirtiyorsunuz acaba?
Bir de sizdeki resimlerini ekleyebilir misiniz?
Ben Paco Rabanne One Million 100ml Erkek 75 TL almak istiyorum.
Heryere baktım orjinali 110-120'den aşağı değildi.
Not: Bu mesajım kesinlikle satışı baltalama amaçlı değildir. Orjinal parfüm satmıyorsunuz demiyorum, sadece bilgi istiyorum.
Hayırlı satışlar.
Estağfurullah, mesajınızdaki üsluptan, konuyu baltalamak amacı taşıdığınız gibi bir sonuç çıkmıyor. Bu kadar fiyat farkı karşısında bilgi istiyorsunuz, şaşırmışsınız. Sizi anlıyorum.
Şöyle söyleyeyim: Türkiye'de satılan bütün ürünlerin üzerinde ciddi bir vergi yükü vardır. Öncelikli sebep budur. Sonraki sebep ise, buradaki satıcıların veya global satıcıların, trend olan parfümlerin fiyatını kolay kolay indirmemesidir. Diğer ülkeler için de durum pek farklı değildir, parfümler çoğu yerde ithal ürün konumundadır.
Elimdeki ürünler free shop'tan satın alınmıştır ve üzerlerinde bandrolleri de vardır ki bu sayede orijinalliği teyit edilebilir. Ürünleri getiren arkadaşlar gemici ya da host vb. işlerde çalışan insanlar. Bana destek olmak amacıyla böyle bir şey yapıyorlar.