Aslında gayet açık ve net. Anlamadıysanız birdaha okuyabilirsiniz sakıncası yok. Ne yani ben size şu kişiye şu teklifte vereceksinizmi diyorum? Bizimki acizane öneriler. Bu bölüme bu konuyu madem fikir almak için yorum almak için açtınız hemen gelen yorumlara kalkan tutmayın savunma mekanizmasına geçmeyin. Konuyla beraber bize söz hakkı tanıyorsunuz sonra bizim yorumumuzla bizi alt etmeye baslıyorsunuz. Ben bunu xx verebilirsin demişsem sende yok satmayı düşünmüyorum yada teşekkür et?? Bunlari yapmak istemiyorsan da illa bir rakam belirtmen şartsa xxx gibi mesajla. Ne zamana kadar satışa dönünceye kadar.

Tabiki domain senindir satarsınn satmazsın yada bestekarlara gider duyuru yaparsın senin bileceğin iş biz kendi yorumumuzu döktük konuya.. Hep bana hep bana olmaz. Hep ben haklıyım hep en iyi ben bilirim havasıda yanlış. Birazda karşınızdaki insanlara hak verin anlayın ve onlarında hafızlarında iyi bir intiba bırakın derim.

Yoksa domaininize istediğiniz fiyata laf eden yok hayırlı olsun dedik. Güzel bir domain kötü olarak sınıflandırılamaz. Şuan bu kategorideki 5-10 dmainden daha iyi. Şimdi güzelden ziyade normal domainler olur, birde yenice günümüzde başgösteren anormal olanlar vardır ki bu sınıfta değil. Bunnların aksine birşey söylemiyorum ama burda bahsi geçen "sizin" domaini hangi başlıklarda nasıl sundugunuz. Nasıl savundugunuz. Konu nedir bu soruyu sormak gerek.