BySeCa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskişehir / Meşelik posta kodu:26040

Evet mektup gönderseniz bana gelmeyecek ama, bu bir yanlış adres değil, tam adres değil sadece. Ki zaten sizde ilk mesajnızda kapı numaranıza kadar yazmanıza gerek yok diye belirtmişsiniz.

Hesap iptal etmişsin ok saol. Uzatmayacağim ama ben yinede Türkçe karakterlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Bunuda test edeceğim. Yurt dışında yaşayan bir arkadaşıma, benzer bir adres vererek yine aynı ödeme yöntemi ile aynı paketten aldıracam. Bakalım isim "john" filan olunca hesap onay için bekletilecekmi yoksa direk kullanıma aktif halemi getirilecek.

Sizede iyi günler.
r10 sokak, sefaHG apartmani Karsiyaka, Izmir 35540 dogru bir adres,

Karsiyaka Izmir 35540 bir adres degil...

Senin turkce karakter olarak gormediklerin bizde sistemden default charset degistirilerek normal turkce karater olarak gozukuyor.

Garip garip teoriler orataya cikarip bosu bosuna sistemi ve calisanlari oyalamana ve zamanlarini harcamana gerek yok. Deneme tahtasi degil siparis sistemi. Yuzlerce turk musterinin hesabi aninda acildi cunku adres kisminda sehir yazmiyordu sadece ve turkce karakter kullandi bir cogu. O sistemden hintliside cinliside arabida yunanida gunde 3000 kere siparis veriyor, 3-4 karakterle siparis vermede sorun olsaydi hostgatorda hesap acilmazdi hic bir zaman..

Sistemi birakip evet 100000000000 kere soylenmesine ragmen hala daha adresi dogru vermedim diyebilirsin.. Daha mantikli bir aciklama olur..