SİTE: 1
Site adresi : sayacta bilgiler var
Site için istenen fiyat : 50 TL (pazarlık payı vardır azda olsa)
Minumum Arttırış :-
Hemen Al : --
Arttırış Bitiş Tarihi ; 50 tl yı veren alır
Sitenin aylık getirisi: reklam koydum ama bır cok sıte var elımde hepsınden gelır gelıyor.tam emın degılım.denenmedı dıyelım biz.
Bitis Tarihi: 30-Jul-2011
Kaydedilme Tarihi: 30-Jul-2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film İzleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 30-100 http://www.sayyac.com/tr/stats/uniqu...tors/filmsennn
Domainin yaşı : 1 yasına girecek
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok.adsense banladıysa da haberım yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır

Arkadaşlar ilk host sorunu yasadım bu sıtede.dolayısı ıle sıte 20 gun kadar kapalı kaldı.400 lerı gordu rahatlıkla.Kendı kelımesınde 1 ıcnı sayfa 3 uncudur.host sorunu olmasaydı rahat rahat 1k ları gorurdu.yenıden yukledım fılmlerın hepsı calısıyor .calısmayan varsa da 1-2 tanedır.resımler yedekten kurarken hata verdı bır cok fılmın resmı cıkmıyor.tek kusuru bu. almak ısteyen ler pm gondersın.

SİTE:2

Site adresi : sayacta bilgiler var
Site için istenen fiyat : 50 TL (pazarlık payı vardır azda olsa)
Minumum Arttırış :-
Hemen Al : --
Arttırış Bitiş Tarihi ; 50 tl yı veren alır
Sitenin aylık getirisi: reklam koydum ama bır cok sıte var elımde hepsınden gelır gelıyor.tam emın degılım.denenmedı dıyelım biz.
Created On:06-Apr-2010
Last Updated On:08-Jul-2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film İzleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 30-100 http://www.sayyac.com/tr/stats/uniqu...rs/megasinemaa
Domainin yaşı : 1 yasına girecek
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok.adsense banladıysa da haberım yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır

ha sitelerde 1200 e yakın film vardır
Çok Önemlı acıklama: parayı almadan domaın teslım etmem kımse ısrar etmesın.itrader ı cok yuksek olan bır arkadas benı dolandırdı bu yuzden ilk önce para sonra sıte.dolandırıldım kımseye guvenmıyorum özur dılerım.

Arkadaşlar ilk host sorunu yasadım bu sıtede.dolayısı ıle sıte 20 gun kadar kapalı kaldı.400 lerı gordu rahatlıkla.Kendı kelımesınde 1 ıcnı sayfa 3 uncudur.host sorunu olmasaydı rahat rahat 1k ları gorurdu.bunu mecburen host sorunu olunca blogger uzerıne kurmak zorunda kaldım..cok cok kısa sure hostta durdu.sıte kurulkdu kurulallı nerdeyse blogger uzerınde.

cıddı alıcılar eklesın lutfen buyuk bır sıte almak ıcın ugrasıyorum.msn eklesın almak ısteyenler vizyonfilm2010@hotmail.com
saygılar