SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap dogrulamasinin nedeni yanlis adres verdigin icin turkce karakterden degil. Ben simdi bir mektup atip Eskisehir yazsam uzerine direk seni bulup sana vericeklermi bu mektubu? Asagidada acikca yazmisim adres normal ise ben normal bir adres goremiyorum ne yazikki.

Hesap aktif etmem icin aramam gerekiyor telefonla ancak hesabin iptalini istemissin onun yerine hesabi kapattim.

Iyi gunler.
Eskişehir / Meşelik posta kodu:26040

Alıntı
Onun disinda kimsenin bize birsey sordugu yok, gonul rahatligiyla adresinizi yazin. Kapi numarasina kadar yazmaniza gerek yok, genel olarak guzel bir adres yazin yeter.
Evet mektup gönderseniz bana gelmeyecek ama, bu bir yanlış adres değil, tam adres değil sadece. Ki zaten sizde ilk mesajnızda kapı numaranıza kadar yazmanıza gerek yok diye belirtmişsiniz.

Hesap iptal etmişsin ok saol. Uzatmayacağim ama ben yinede Türkçe karakterlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Bunuda test edeceğim. Yurt dışında yaşayan bir arkadaşıma, benzer bir adres vererek yine aynı ödeme yöntemi ile aynı paketten aldıracam. Bakalım isim "john" filan olunca hesap onay için bekletilecekmi yoksa direk kullanıma aktif halemi getirilecek.

Sizede iyi günler.