Fiyatını hakeden bir script sadece onu diyebilirim. Üstünde çok uğraşıldı.
Tasarımı olsun yazılımı olsun.
Arada çamur atmak isteyenler elbette olacaktır.
Sonuçta alan adam demosunu da inceliyor dizilerin hangi düzende olduğunu görüyor.
Diğer türlü yapacak olsak bu sefer niye yeni eklenen diziler en sonda duruyor gidip eklemesi zor oluyor diye şikayetler gelecekti.
Eğer genel bir iş yapılıyorsa herkesi %100 memnun etmek çok zordur.
Tabi bir de insanları durmadan sizin isteklerinizi yapmak zorundaymış gibi bir duruma sokmamak lazım.
Scriptte hata varsa her zaman arkasındayızdır ama bunun bir hata olduğunu düşünmüyoruz.
bu yazılanlar bana ise eğer işte cevabım;
benim çamur atmak gibi bir niyetim olsaydı bu zamana kadar inanki her şeyi yapardım. ne konunuza yazdım ne şikayet açtım. sadece burda bir arkadaş fikir istemiş ona fikrimi söyledim. Ayrıca aldığım günden beri sorunu sizinle çözmeye çalışıyorum ancak malesef ki hiç bir şeye yanaşmıyor ve bana bot yazdır diyorsunuz. şimdi kim 200 tlye aldığı sıfır bir scripte extra para vererek bot yazdırır ki. ben yazdırmam kimse de yazdırmaz.
Dizi sitesi yazan, kullananlara sorun bakalım bunu hata olarak görüyorlarmı görmüyorlarmı ?
ayrıca sevgili ilyas bat, medasoft foruma açtığım konuda yazdığım cevapta müşterilerinize ne kadar değer verdiğinizi zaten gösteriyor.