Biliyorum,r10'da özellikle geyik bölümünde çok saçma konularım oldu. ve bundan defalarca pişmanlık duydum...çünkü açtığım her konuda tartışma çıkıyordu. bir daha buna benzer konularım ve mesajlarım hiç bir kategoride yer almayacaktır...
Tüm R10 Halkından özür dilerim...
Özür dilemene gerek yok bence, herkesin espri anlayışı farklı o an sana komik gelen bi konu açtın ve başkasına komik gelmedi diye özür dilemene gerek yok
Burada özür dilemesi gereken sen değil senin konularının amacı dışına çıkması için mesaj(lar) atan(lar).
Burası webmaster forumu tamam ama "Off-topic & Maxigeyik" üzerinden "php üyelik sisteminde gd modu sorgulanmıyor" hatası var gibi sorular sormaya can tabi konuların çok güzel idi özletme kendini lütfen kısa zaman içinde yaz bende uyarı aldım her kelime için 1 gün banlanma dediler ama yazdım boş ver takma kafana hadi yaz bu akşam.
Örneğin HazarHizmet'in şiir ve yazılarına yine mi yazdın diye takılıyorum. Hakkaten kötü yazıyor ama ben de ona kızdığım için söylemiyorum takılıyorum sadece

o da yazmaktan vazgeçmiyor forum bu... Günler geçti bunun için üzülme hala. Herkesin üstüne gidilebilir zaman zaman. Olağan şeyler bunlar.