Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ya benim siteye ne demeli. Başlıkları ve açıklamaları özgün girdim. Seo'su hazır. Backlink olarak 20'den fazla siteye ekledim. Page ranklarının en düşüğü 6 en yükseği 8. 30 gündür site hiti 300'lerde geziyor...
Özgün içerik saçmalığını bırakın artık. Lider kelimelerde 1. sıralardaki sitelere bakın. Hepsi hacklink + blog link kasmış ve spam doldurmuş. Page rankları falan da 0 veya n/a
Page rank'ın,
Özgün yazının,
Site içi ve dışı seo'nun yok h1 taglarının v.s hiçbir anlamı yok.
Sürekli sözde seo uzmanları tarafından belirtilen özgün girin, resimlere alt tagı verin, yok gzip ile sıkıştırın indexinizi, yok kendi kategorinizden backlink alın, yok seo hosting satalım yok sitenize 30 liraya optimizasyon yapalım v.s gibi söylemlerin tamamı yalan.
***** kelimelerde 1. sıradaki sitelere bakın. hepsi spam siteler ve hitleri 100.000'den başlıyor.
Seoculara bunu sorunca savunmaları da şu. Bu taktikler gelip geçici bizimkiler kalıcı. Bunlar en fazla 2 3 ay ekmeğini yer. Black hat seo ani çıkış yapıp para kazanmak içindir ama sonra google sandboxa sokar.
Yahu benim yarıştığım spam site 3 yıldır zirvede ve hiti 1 kere düşmedi. Sürekli üstüne koyuyor. Şu anda hiti 150 k civarı. 3 yıldır da bu düzeyde...
Kısacası Google botlarını fazla gözünüzde büyütmeyin. Bir şeyden anladığı yok.