iyide sadece şirketler açısından düşünmeyin. 1 telekom firması daha demek, sokakta 1 direk daha demek. türkiyenin altyapısı sağlam olsaydı, her şey daha kolay olacaktı. düşünsenize 10 telekom firması ve her sokakta 10 direk olduğunu? Yani konunun telekom ile alakası yok, telekomun tek şansı, hazır pazara ve hazır altyapıya sahip olmasıydı.
Sorun devletin altyapı düzenlemesi yapmamasından kaynaklı.
Evet altyapı olayı bizde 0, hatırlarmısınız bir ara hızlı trenler çıktı sonra yalan oldu, Atatürk zamanında atılan demirlerin üzerinde adamlar alay eder gibi hızlı tren çıkardılar

sonra yanılmıyorsam kazalar oldu v.s
Telekom yıllardır kazıyor ve pazara giricek olanlar telekom ile boy ölçüşemez.Yeni gelicek adamların kazmasına gerek yok yada direk dikmesine mevcut doğalgaz hatları üzerindende gidilebilir ve yine yanlış bilmiyorsam süperonline doğalgaz hatlarını kullanmaya başlıycaktı.
Zaten artık kabloları dışarda bırakmakta akıl kaarı değil, mesala bizim köye kablo çekersen orada doğalgaz yok mevcut telekom yada TEK (Türkiye Elektirik Kurumu) direkleri üzerinden kablo atılabilir gibi gibi.Zaten bizim köye gelen direklerde bir kısımda elektirik diğerinde telefon var.Bu sadece Yozgat'ımın bir köyünden örnek.
Yani ben Turkcell kullanıyorum bakıyorum Vodafone daha süper bir kapmanya yapmış yada bana daha cazip geçiyorum ona beğenmedim mi geçiyorum avea ya.
Ya ülkemizde farklı telekom şirketleri olsada keşke daha iyi hizmet alsak, inanırmısın mahallede 3 sokak yukarı taşındık 11 aydır fatura gelmiyor kaç defa görüştüm yazıştım tık yok.Ben gibi nice insanlar var.Yani ben dertli müşteriyim olmayacağını bile bilede alternatifler istiyorum biz görmeyiz ama dilerim torunlar farklı şirketler görür.
Cümleten saygılar,sevgiler.