60 milyonu nerden çıktı 20 nerden geldi anlamadım ben nasıl okuyorsunuz
toplamda 3,000,000 konu açılacak ister ekip olarak açılır ister tek başına benim istediğim toplamda 3,000,000 konu fiyatı
Arkadaşım biz okumasını biliyoruz da siz yazmasını bilmiyorsunuz anlaşılan. İlk ilanınızda 3000k yazmışsınız. Şimdi 3k diyorsunuz."k" terimi bin anlamına gelir diye biliyorum ben. Ben 3 milyon konu olmayacağını düşünerek 3000 dedim. İlk başta 3000k diyerek 3 milyon diyorsunuz. Şimdi 3k yaparak 3 bin yapıyorsunuz.
Sitede 20 dil seçeneği olacak diyorsunuz. Yani 20 dil için bu 3k ya da 3000k metin eklenecek diyorsunuz. Bu da eğer 3k ise 60 bin ekleme demektir. 3000k ise 60 milyon ekleme demektir. Siz önce ne yazdığınızı iyi idrak edin sonra başkasının okumasını değerlendirin.
Öncelikle toplamda kaç konu girileceğini (diğer dil seçeneklerini de hesaplayarak) daha net bilgi verin sonra fiyat isteyin. Ben de size ona göre bir teklif sunayım. Eğer işin 1 haftada bitmesini istiyorsanız buna göre fiyatta artar. Neden? Süreç kısa, insanların çalışma potansiyelleri belli. Ayrıca böyle büyük bir iş için sözleşme yapılıp, belli kriterlerinde sağlanması gerekir. Ve bu editörlük işi için yeterli bütçeniz mevcut mu? Sonuçta ortaya yüksek bütçeli bir iş çıkacak ve bu iş için ön ödemeleri garantileyebilecek misiniz? Sözleşmesiz olmaz bu iş yani.
Daha açıklayıcı bilgiler sunun lütfen.