kuzgun01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2 arkadaşıda tanımıyorum ve buradaki tartışmalarada muhatap olmadığım sürece yorum yazmam. Sadece konuyu açan arkadaşın yazdıklarından anlamadığım birşey var.

Bu arkadaşımız 2 reselleri toplam 150ye almış ve 100 tl ödemiş. 50 tl borcu kalmış hizmet açılmış ve kullanmaya başlamış.. Şimdi sonrasını okuyalım.. Bu arkadaş aldığı resellerdan host satmış. Kaç kişiye sattığı belli değil ama toplam 4 kişi iade istediğine göre en az 4 kişiye satmış. Bu arkadaşa buradan belli bir para gelmiş. Merak ettiğim madem bu kadar ödenmemiş faturanız var uyarısı alıyorsunuz , bu kadarda siniriniz bozulmuş neden gelen parayla ödeyip kurtulmuyor sunuz?

Ve okurken dumura uğradığım noktaya gelelim. Diyorsunuz ki hizmet tutarsızdı siteler bir var bir yoktu , anlaşmamıza rağmen sürekli para istiyorlardı sonrada diyorsunuz ki 1 reseller ihtiyacım daha vardı onu da 30 tlye anlaştık Memnun olmadığınız firmadan niye tekrar reseller istediniz bunu hiç anlamadım

Dediğim gibi amacım haklı haksızı bulmak değil. Konuda dikkat ettiğim 2 nokta sadece.. Bi yanlışımız olduysa affola
estagfurullah kardeşim
ortada güvene dayalı bir alışveriş vardı benim gözümde 50 tl yi sene sonuna kadar istediğin zaman öde dedi bende kabul ettim,sitelerin tutarsız çalışmasını insanlık halidir olur düzelir düşüncesi ile dikkate almadım.iki gün kapanması 3 gün kapanması devamlı kapalı kalması kısacası server problemlerinden dolayı gelipte burada kimseyi yargılayamam ve ücret iadeside istemem,destekte olurum,ve son reselleri aldıktan sonra çalışan resellere suspend atması,birde ödenmemiş faturanız var demesi,bunun zaten tartışmasını yapmışım ben,bu konuda hassas olduğumuda söylemişim,bakın buradaki konu 50 tl den ziyade kişinin sorumsuz birşekilde hareket edip resellere suspend atmasıdır,ve telefonlara çıkamdığı gibi msnden de engellemiştir.4 kişinin kullandıkları hesaplar diğer firmadan taşınmadır,
arkadaş ısrarla msn destek verdim diyor telefonla sesli yanıt sisteminden bahsediyor,sesli yanıt sistemi santral oparatörünün yönlendirmesi ile çeşitli departmanlara ulaşabilmek için kullanılan bir yöntemdir,ben seni aradığımda ise sms veya ticket açın diye mesaj atıyorsun,sözleşmene ozaman sunlarıda ekle istediğim zaman suspend atarım, istediğim zaman kalan bakiyeyi öde derim,istediğim zaman verdiğim süre biter.
mod arkadaşlardan bende konuyu incelemerini rica ediyorum