TİB hizmet sozleşmesi nezamandan belli onaylıyor ben hatırlamıyorumda savas kardesim yanlıs yazdın sanırım
TİB e Başvurudan sonra istersen noter onayıyla beraber tibe belgeleri yolladığında hakkında yapıaln şikayetlerde sözleşmenide göz önünde bulunduruyorlar. Artık yazmayacağım kesinlikle. Varsa modlar ilgilenir.
Saygılar.
Not: Konu dışı yazmayalım boşa uzamasın defalarca modlara bildirdim ilgilenmelerini bekliyorum..
Belirttiğim Gibi 15 günlük iade süresini aşmamış ödemesi için eft yapıldı gün içerisinde hesabında olacaktır. Biz sadece sözleşmemizi uygulamak durumundayız. bizi bilende bilir. 2-3 gün kapalı kalmış bilmem neymiş domainin Dns problemlerinden kapalı kaldığı yazan ticketlerin intodns sonuçlarının resmini neden koymuyorsunuz ahmet kökten?
domainin gecikme yaparsa ben ona ne yapabilirim. + kapalı kalmış bilmem neymiş 15 gün içinde olmuş diyorsun iade neden süre dolmadan istemiiyorsun !!!
50 TL yi yıl içinde ödersin dediğimiz doğrudur fakat acaba Neden kabul ettik. sizi kırmamak çin yaptığınız ısrarları hatırlamıyorsunuz sanırım?? faturaymış bilmem nbeymiş fatura istediğinizde + KDV Yi uygulayacağım dediğimde ne gerek var diye kim dedi acaba ? ben bu konu üstünde fazla durmadığımdan herhangi bir mod müdehale edene dek. Yeni cevap ile yazı yazmayacağım. konunuzu açtınız. Msnde ısrarla benle anlaştınız ondan sonra ben yazdım siz yazdınız anlaşılmıştır diye teklif bile vermedim !!! O konuya. Ve Şimdi kalkmış kötülüyorsun. Kim varmış bize Ulaşmayan destek sıkıntısı çeken ?? MSN günün 8-10 saati aksamaz açıktır. telefonla yoğunluktan dolayı sadece sms alıyoruz. Ticketlere 10 dk - 2 saat civarında cevaplar veriyoruz ? İletişimsizliğiniz ulaşamamanız bumu
güldürmeyin beni. Burada konuya bakıcak bi moderatorde görünmüyor sabah beri. En sonunda coşturacağım konuyu ozaman bakılacak galiba. https://www.r10.net/reseller-hosting/...inacaktir.html Bu konunun Neresinde Teklif yapmışım. ? Log Log Msn Kayıtları İmageler bende dökerim buraya Ama her ne olursa ulsun Okadar düşürmem kendimide firmamıda. ödenmemiş faturalarını dikkate alsaydın hocam !! Bir Ticket açmak bir SMS Atmak Okadar zor birşeymi? Değil. ulaşmak için 5-6 yöntem var isteyen ulaşabiliyor. Kalmış gelmiş burada geniş geniş konuşmuşsun. Ne diyim sana beni bilenlerde yazarsa onlar vericeklerdir en güzel cevabı.
Nasılki R10.net e üye olunca forum kurallarını kabul etmiş sayılıyorsanız bir yerden hizmet aldığınızdada oranın hizmet sözleşmesini kabul etmiş sayılıyorsunuz bu forumun kuralları olduğu gibi firmalarında kuralları vardır ve onları uygular.
Forum halkından özür diler ve saygılarımı sunarım.