Merhaba,
Biz size kesin olarak model ayarlarız sözü veremeyiz maalesef. Nedeni ise şu,biz bir çok kişiye bu scriptin satışını yapacağız,herkese bu sözü verirsek tutamayız ve tutamayacağımız sözler vermenin de manası yok. Biz size sadece elimizde olan modellerin iletişim bilgilerini veririz (modellere de bilgi verdikten sonra) eğer siz iyi hit sağlar,müşteri çekerseniz,modellere zamanında ödeme yaparsanız zaten sizinle çalışırlar.
Yabancı model konusunda da eğer yurtdışı hit çekebilirseniz çok faydalı olur. Özellikler yurtdışındaki fiyatlar buraya göre yüksek olduğu için yabancılara da cazip gelecektir. Yabancı model ayarlama konusunda daha kesin konuşabiliyorum,çünkü temasta oldugumuz ajans ve 2 tane de Brezilyalı film yıldızı var.
Hocam o halde modeller ile iletişime geçip bilgilerini bize verin görüşelim. Onaylarlarsa kiralık olarak başlar gelir gider durumlarına göre scripti satın alırız. Şu durumda ortada hiç birşey yokken bu işe girmek pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca yabancı modeller ile biz temas kuramayız dil bilmiyoruz çünkü. Bunuda ben ayarlayabilirim derseniz sevinirim. Hit konusunda endişemiz yok. bu tür siteler reklamlar ile geçinir. Arama motorlarından birşey beklemek yersiz ve boş beklenti olur. Bilgilendirirseniz sevinirim. Pm ile msn adresi bırakıyorum.