Paramı iade istediğimde hemen gönderirseniz 5-10 TL kesintiyle ; eğer ertesi günü beklersem hepsini gönderebileceğinizi söylediniz.Bende ertesi günü bekledim..Ayrıca 4 taneyi siteyi taşıyamadığınız için vazgeçtim.Burda mesele 3-5 lira değil.İnsanları enayi yerine koymanız.Kesinlikle Almayın.
Mahmut Bey, Siz bana 4 site var taşırmısınız dediniz bende size Cpanel olanları taşırız dedim bunların 2 tanesi Cpaneldi 2tanesi pleskti , 2 tanesi taşındı dnsleriniz 1 tanesinin yöneldi 1 tanesinin yönelmedi . Domain aldığınız firmayla ticket atmama rağmen dnslerin yönelmesi 48 saat olduğunu onlarda söyledi fakat siz tez canlı olduğunuz için 12 saat içinde geri ödeme istediniz ve siz 2 senelik ödeme yaptınız Hizmet Sözleşmemize bakarsanız
http://teknoservers.com/hizmetsozlesmesi.php
Geri Ödeme
1-) Tekno Servers ve İnternet Hizmetleri'den alınan Web Hosting ve Reseller Paketlerinde 3 GÜN içinde geri ödeme istenmesi halinde aldığınız hizmet %50 kesinti uygulanarak size geri gönderilir.
Denmesine rağmen biz sizden %50 kesinti yapmadan Sadece YOL +Havale ücreti masrafını aldık . sizin için özel olarak bankaya gidip geri ödemenizi 15 TL kesintili yaptık . Lütfen daha fazla uzatılmasın konu Sözleşmeyi okumadan hizmet almayın !.