Hostgator'un bu doğrulama işi çok canımı sıkmaya başladı. Neden!

Alıntı
Kimlik dogrulamasi konusuna gelince; hostgator neden kimlik soruyor?. Oncelikle sistemin sahtekarliga karsi bazi onlemleri var, mesela verdiginiz adres normal bir adres degilse yada verdigin adresle girdiginiz IP arasinda 15-20 sehir varsa yada koydugunuz isimler kuskulandiricak cinsten ise o zaman kimlik soruyoruz. Daha dogrusu sistem kimlik sormamiz icin bizi uyariyor.
Eğer verdiğiniz adres normal ise, ve eğer verdiğiniz adres ile ip arasında 15-20 şehir oynamıyorsa, verdiğiniz isim gerçek isminiz ise (fakat isminizde Türkçe karakter bulunması durumu hariç)

Yani ben şuan için hesabımın doğrulanmamasının tek sebebi olarak isim soyisimimde türkçe karakter bulunmasını görüyorum. Yani türkçe karakterler var ise isim veya soyisminizde (ş,ç,ğ,ü) gibi bu sistem tarafından şüpheli olarak algılanıyor. Nitekim ( Åž ğlu ) böyle karakterler gözüküyor.

Benden şuan kimlik doğrulaması istiyor, bide kredi kartımı taratıp göndermem gerekiyormuş. Oldu bide GBT'yi komple indirtelim adamlara.

Yani kredi kartı ve kimlik taratıp göndermek sorun değilde. daha önce alışveriş yaptığım hiçbiryerde sorun olmayıp. Hostgatorda sorun olması ve sorunu tahmin ettiğim sebepten kaynaklanmış olabileceği çok canımı sıkıyor ve gereksiz görüyorum.

Bi kaç türkçe karakter yüzünden, ücretini ödediğimiz hostu kullanamıyoruz.