Öncelikle kurallardan bahsediyim size,

Dizi siteleri eğer ayakta kalması gerekiyorsa mutlaka güncel tutulması gerekir.
Dizilerin fragmanları, yeni bölümleri mutlaka eklenmelidir.
Ayrıca günlük, haftalık veya belirli zaman aralıklarında kelimenizde veya kelimelerinizde dofollow çalışılması gerekir.

Şimdi,
Mesela 1 Ocak 2010 tarihinde Adanalı 10. Bölüm var diyelim ve bugünde tarih 24 Aralık olsun yani bir hafta öncesi ve
9. bölümün yayınlandığı gündeyiz.
Sitenize ''Adanalı 9 Bölüm izle 24 Aralık 2009'' şeklinde konuyu açıyorsunuz ve ardından sitenize
''Adanalı 10. Bölüm Fragmanı İzle 1 Ocak 2010'' ve ''Adanalı 10. Bölüm İzle 1 Ocak 2010'' şeklinde konuları açmak zorundasınız.

Herhangi bi dizi herhangi bir bölümünden maksimum ortalama 4 gün hit alır. Geriye kalan günlerde fragmanı aratılır.
Sizin bunu önce eklemeniz Google aramasında önde çıkmanız demektir.
İlk eklediğiniz zaman ilk sayfada dahi çıkabilirsiniz ama sizden daha kaliteli siteler eklediğinde siz onların altında hatta sonraki sayfalarda
yer alırsınız bu geçici bi durumdur uzunda sürebilir ama siteniz kalite ve hit kazandıkça siz onlara daha da yaklaşmış olucaksınız.

Resimleri mümkün olduğunca kendi hostunuda barındırın ve rasgele isimlerle değil.
Kendi hostunuda ftp de ''resim'' diye bi klasör oluşturup içerisine yerli dizilerinizin resimlerini isimleri ile kaydedebilirsiniz.
Bu uzun uğraş verici olabilir ama kalıcı ve uzun vadeli getiri içindir.
Mesela resimler klasöründe resimlerinizi adanalı.jpg gonulcelen.jpg kurtlarvadisipusu.jpg şeklinde tutabilirsiniz.
Video eklerken resim kısmınada zaten adanalı.jpg yazmanı resmin çıkmasını sağlıcaktır. Bu size hem kolaylık getirir hemde uzun vadeli bi yatırım denilebilir.
Google bu resimleri görsel olarak indexler.

Dizi izle kelimesinde üst sıralara çıkmayı hedefliyorsanız dizi bölümlerinizde her zaman izle kelimesini kullanın.
Yukarıda bahsettiğim gibi dizi bölümlerini ve fragmanlarını içinde izle kullanarak ekleyin.
Örnek verelim; Adanalı 10. Bölüm İzle 1 Ocak 2010

Dizi bölümlerini eklerken etiketlerede çok dikkat edin. O diziye ait aratılması muhtemel diğer kelimeleri etiket olarak girin.
Mesela Adanalı 10.Bölüm izle 1 Ocak 2010 videosunu sitenize eklerken etiketleri örnek olarak şu şekilde olmalıdırlar.

Adanalı 10 bölüm, adanalı 10 bölüm izle, adanalı 10 bölüm 1 ocak, adanalı 10 bölüm 01.01.2010, adanalı 1 ocak pazartesi, adanalı 11 bölüm,
adanalı 11 bölüm 8 ocak, adanalı 11 bölüm fargmanı, adanalı 11 bölüm 11.01.2010

aynen yukarıdaki gibi olmalıdırlar.
Her videonun bi sonraki bölümü için etiket girin bunun çok ama çok büyük yararını görüceksiniz.

Hostunuzu iyi seçmek zorundasınız. Şahsi konuşmak gerekirse ben xxxx.net ile çalışıyorum.
Google botları sitenide yüklemeyi beklemeden dolaşmaları gerekir yani hostunuzun hızlı olmasıda dolaylı yollardan yararlıdır.

Ve gelelim link ve backlink çalışmalarınıza.

Kesinlikle ama kesinlikle gelişi güzel link ve backlink çalışmaları yaptırmayın. Çalışıcagınız adamların listelerini kontrol edin.
Çöpe dönmüş ve ***** sitelerin yoğun olduğu liste sahipleri ile çalışmayın.
Link alımlarınızda alıcağınız siteyi mutlaka kontrol edin.

Mesela önümüzde 2 site var;
1.Pr5 bir site 15k tekil hitte Google bot günde 4 sefer gelir index alıyor sahibi 3 günde bir güncelliyor.
2.PR3 bir site 10k tekil hitte Google bot her güncellemeden 2 dakika sonra sitede deyim yerindeyse sahibi dizileri fragmanları hep zamanında anında ekliyor.

Bu durumda 2 numaralı site siteniz için daha avantajlıdır.

Sitelerinizde kesinlikle ama kesinlikle bot kullanmayın.
Botlar büyük sitelerden çekerler. Video, açıklama etiket vs.
Siz büyük sitelerden içerik çektiğiniz sürece 1 adım dahi ilerleyemezsiniz.

Ve videolarınızın açıklamaları mutlaka olmak zorunda.
Bunu el ile girebilirsiniz veya beyazgazete.com vb haber sitelerinde dizilerin fragman ve bölüm ile ilgili haberlerinin ilk paragraflarını alarak videonuza açıklama olarak onu girebilirsiniz.

Ve asıl konu eğer sitenizden para kazanmak ve yatırım aracına dönüştürmek istiyorsanız link çalışması yaptırmak zorundasınız.
200-250 TL'lik bir çalışma ile siteniz size güzel kazanç getiren bi yatırım aracı olabilir. Ama kendi haline bırakırsanız bir kaç ayı bulabilir.

Benim bu konuda anlatıcaklarım bu kadar. Yanlış bilgilendirme yaptığımı düşünen olursa affola ama ben bu yolla üzerinde çalıştığım birçok siteyi maks. 3 ay gibi kısa bir sürede 20k üzerlerine çıkarıp 35k sınırlarına dayandırdım.
Eksik atladığım nokta varsa ve eklemek isteyen olursa ekleyebilir.

Anlatım tamamen bana aittir.