konu amacından çıkıyor tartışmayacağım seninle. herkes bildiği gibi davransın.. telekom israillilere satılmak için tekel değil mi. senin dediğinden bunu anlıyorum neyse uzatmaya gerek yok.
nokta.

alakası yok, bu lafı bize ileten söyleyen koç.net te bir müdür, yalandır doğrudur bilemem.
Yukarda ki video 1 yıllık izlemeni hala tavsiye ediyorum çünkü mileni, telekom pazarında iş yapan bir kurum. 1045 ve doping adlı adsl hizmetini veriyorlar.
Adamında dediği, Türkiye'de telekoma sağlanan kolaylıklar bize sağlanmıyor, Almanya'da özel şirketlerin pazar payı 100/55 ken Türkiye'de 100/4 diyor.Dünyada bir çok ülkede tekelcilik kırıldı ancak Türkiye'de bu hala var diyor zorlukları anlatıyor.Yani demek istediğim keşke ülkemizde de 10 tane telekom şirketi olsa da istediğimizi kullansak, ben olaya dinsel,ırksal bakmıyorum öyle olsa google kullanmazdım.Devletimiz neden bu şirketlere zorluk çıkarır o kadarını ben bilemem.
Ne kadar çok telekom şirketi demek o kadar uygun fiyatlar demek, rekabet ortamı demek.Yoksa her ay 15 lira sabit hat parası vermekten gına geldi, e bulunduğum yerde de ne kablonet var, ne uydunet nede süperonline.Mecburum telekom kullanmaya.
Amacım senle tartışmaya girmek değil, içinde olduğum ve zoruma giden şeyleri paylaşmak.
Arkadaşların şu videoyu izlemesini tavsiye ediyorum.
http://www.webrazzi.tv/2009/12/29/mi...com-roportaji/