Benim anlayış tarzım farklıdır evet ama ben sonuca bakarım örneğin bu konuyu okuyan 200 site sahibi senin dediklerini yapıp title'lerine etiket girerse o siteler google gözünde aynı olur çünkü 200 siteninde titlesi açıklaması anahtar kelimeleri aynı olacaktır ve sonuç itibari ile hiç bir site yükselemeyecek aksine gerilemeye başlayacak sonra gıcıgın teki google'a şikayet edecek bu site spam yapıyor diye üzerine bir ceza yiyecek kaş yapayım derken göz çıkaracak.
Yineliyorum seo bilgim hiç denecek kadar azdır ama google.com'un çalışma sistemini bilirim google'un amacı aradığınız kelimeye en yakın cevapları göstermektir 200 sitenin titlesi aynı olursa bu sefer site kalitesine göre sıralayacaktır ve kaliteli siteler yükselirken senin dediğini yapanlar düşmeye başlayacaktır bir süre sonra yani tamam dediğin yapılırsa hit artar ona bir şey demiyorum ama en faza 2-3 ay sonra düşersin.Az önce bana dizi izle kelimesini örnek vermisin o sıralama neden her gün her saat değişiyor hiç düşündünmü ? her site aynı title ve açıklamalara sahip olduğu için her allahın günü sırama değişiyor ve evet bence onlar çöp sitedir.
Güzel hoş demişsinde hangi insan Film sitesinin keywordsuna Güncel haberler yazar