benim sitem ettiğim nokta şu. mesela euro/usd nin bana maliyeti 1,37 . 1 gün sonra 1,34 e indi. broker firma neden benim pozisyonumu kapatıyor ki. ben bir senede olsa 1,37 nin üstüne çıkmasını beklerim. sorun burda. broker firmalarının pozisyonları kafalarına göre kapatması. kullandığın broker firmasını burada açıklayamam. sebeb davalık olurum sonuçta somut bir kanıt yok. respect.
Bu çok çok anlamsız bir şey olmuş. Firmayı cidden merak ettim. Ana sermayeniz kritik seviyenin altına inmeden margin çağrısı yapılmaz ki. Umarım ifade ederken atladığınız bir şey yoktur. Mesela E-toro gibi firmalar hafta sonu sizin onayınız olmadan pozisyonunuzu diğer haftaya taşımaz, otomatik kapatırlar. Bunun gibi gözünüzden kaçan bir şey olmuş olabilir. Onun dışında bu kolay kolay karşılaşılabilecek bir durum değildir.
Broker firma seçimi önemlidir. Eğer firmalarla ilgili hiç bir şey bilmiyorsanız ÖM ile sorun. Ya da sorun yaşadığınız firma varsa sorununuzla beraber ÖM atın. İlgilenmeye çalışırım. Özellikle web sitemizde bahsi geçen broker firmaların yöneticilerini tanırım. Konuyu araştırabilirim.