telefon alımı ve satımı yapıyorum internet üzerinden ıphonelerde şebeke sorunu yok düzeltilmiş şuanki sürümlerde hemen hemen hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat aralığında ben iphone4 derim hem ikinci elde değeri düşmüyor hemde prestij cihazı özellik bazından apple kullanmayanlar ilk etapda kullanım sorunu çeksede alıştıkdan sonra dokunmatik hızını sensör algılayıcısını diğer telefonlarda bulamazlar ayrıca smsung pek sağlam bir cihaz değil düşürdüğünde dokunmatikde sorun yaratıyor ıphone da ekranda hata veriyor sağlamlık açısından en iyisi nokia dır. ama benim gözümde ıphone dur satarken zarar etmezsin
Öncelikle Samsung'un pek sağlam bir cihaz olmadığına katılmıyorum. Annem ve babam 7 senedir Samsung'un aynı telefonunu kullanıyorlar. Şu ana kadar sadece 1 tanesi batarya ömrü bittiği için bataryası değiştirilmişti. Onun dışında hiçbir sorun yaratmadı.
Fakat zarar konusuna gelince katılıyorum. IPhone 4 prestij bir marka olduğu için ikinci el piyasasıda çok iyi. Diğer telefonlar kadar zarar edilmez diye tahmin ediyorum. Nokia N8'in dokunmatiği hepsinden en berbat olanı. Bu yüzden N8 üzerinde hiç konuşmak bile istemiyorum. (Kamerasına sözüm yok) Samsung ile IPhone arasında gidip geliyorum.