yaramazkedicik
dostum o zaman sende fikrini kendine saklamılısın.
senin fikirlerinde benim için saçma geliyor olabilir.
kısa işin üzü insan her konuda fikirlerini görüşlerini belirtmelidir ve yalnışı doğruyu o şekilde öğrenir.hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım.benim niyetim tartışma konusu çıkarmak değildi ayrıca lafı üstümede alınmadım.ama konuya cevap şeklin çok yalnıştı uyarmak istedim.
çünkü herkes kendince birşeyler biliyordur herkes aynı şeyleri bilseydi o zaman herkesin 50 k sitesi olurdu.
Verilen cevaplardan insanların bildikleri belli olmaz mı sence? Sadece "Tasarım PR'yi etkiler" diyen birinden sen bilgisi görüyorsun? Veya buna benzer cümleleri yazan 3-4 kişi var. Bir oku tekrardan başlığı.
Evet, sert bir çıkışım oldu. Ama insanlar başkalarına yanlış bilgi aktarıp, sırf yazmak maksadı ile yazıyorsa o insanlara bu sert çıkışımdan ötürü pişmanlık duymam. Benim bu konuda bilgim az olabilir kimilerine göre ama tecrübelerim var. Tecrübelerde ister istemez insanları ufakta olsa bilgi sahibi yapar.
Benim fikirlerim sana saçma gelemez, senin gurur meselesi yapmandan kaynaklıdır. Çünkü ben o fikirlerimi ufak bilgi kırıntılarımla ve tecrübelerimle edinmişim. Yani bu konuda size göre daha çok konuşma hakkı görüyorum kendimde. Sizlerin insanları yanlış bilgilendirmesine gönlüm el vermedi.
Bak dedim ki; İnsanlar her konuda fikirlerini beyan edebilirler elbet. Ama haddini bilerek. Neden? Örneğin bu forumda seo idi, pr idi nice bilgili insanlar varken oradan her hangi bir kişinin zıplayıp "he, etkisi vardır" demesi onun terbiyesizliğidir. Buraya bir konuda bilgi almaya gelen insanları yanlış yönlendirmedir bu. İnsanlar her konuda fikrini beyan edebilir ama haddini bilerek beyan etmelidir. Yoksa işkembe-i kübradan üfürürken o konuda uzman bir kişi çıkar bir laf söyler ondan sonra hır gür başlar.